Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2010. április 24., szombat

Patchwork terítő

Varrószakkörös projekt keretében készítettem el két tétel tanulása között. Muszáj vagyok idönként pihentetni a kis szürkeállományom (Poirot után szabadon), és mi kapcsoja ki a hozzám hasonlókat, mint egy kis alkotás. Milyen messze van a számvitel a kreatívkodástól, és mégis milyen sokan vagyunk akik hétköznap pénzügyesként, könyvelőként dolgozunk, de a szabadidőnkben mindenféle szépséget alkotunk. Na jól eltértem a lényegtől. Szóval a hímzett ki szívemet varrtam össze ezekkel a csudaszép anyagokkal. Varrás terén még mindég van mit tanulnom. Sajnos csak amikor már összevarrtam a blokkokat vettem észre, hogy a mályvásból az egyik csíkot rosszul illesztettem bele. Ja és azok a csíkok is zavarnak, amik az anyagban vannak. Sajnos az attól van, hogy sokáig pihentek a dobozva összehajtva. Hiába vasaltam ki varrás előtt, meg amikor a hajtásokat vasaltam, azok ott maradtak. Remélem, hogy mosás, vasalás után szép lesz.

Cinella

2010. április 20., kedd

Variációk egy témára

Már készülődöm az anyák napjára. Ezeket a szívecskéket néhány óra alatt megcsináltam. Még nem teljesen tisztult le bennem, hogy hogyan is fog kinézni, és mit is akarok belőlük csinálni. Egy biztos ajándék lesz Anyukámnak, Nagymamámnak. Nagyon szépek lettek a melírozott fonalakkal, van belőlük jó pár szín, így biztosan lesz még pár szívem. :-) Ha van ötletek, Ti mit csinálnátok belőlük, szívesen veszem.
Cinella

2010. április 10., szombat

Free RR Judit

Ismét elkészültem a free rr legújabb darabjával. Most Judit bocikáját hímeztem. Gyorsan ment, és nagyon helyes kis farm lesz, amikor elkészül. Kicsit rendhagyóan én más színű lufikat hímeztem a bocik fölé, de így legalább Judit tudni fogja, hogy melyik boci az én művem :-)
Cinella

2010. április 8., csütörtök

PIF-re jelentkeztem!

Már nagyon régóta érik bennem a gondolat, hogy jelentkezek egyikőtöknél PIF játékra. Eddig a tanulás miatt nem igazán volt hozzá bátorságom. Most, hogy a számomra legnehezebb részén túl vagyok, felbátorodtam. Még ugyan hátravan 4 vizsga, de már látom az alagút végét. Szóval vettem egy mély levegőt és jelentkeztem Csibénél. Így hát most már nincs más hátra, mint, hogy várjam azon bátor kreatívos társaimat, akik szeretnének tőlem ajándékot kapni! Szám szerint 3 főt. Ha úgy érzed feltétlenül szükséged van egy általam készített valamire ne habozz, írj egy kommentet. Az ajándékok készülhetnek varrással, hímzéssel, szalvétatechnikával. Még az is lehet, hogy időközben kitanulok még má technikákat is.
Ha már jelentkeztél az lenne a további feladat, hogy tedd ki a kis képet a bloggodra, és hívj meg Te is 3 embert, akiknek 365 napon belül küldesz majd ajándékot.
Játékra fel!
Cinella

2010. április 3., szombat

Boldog Húsvéti Ünnepeket!

Ezek a tojások a varrószakkörös projekt keretében készültek. Már vártam, hogy tudjak alkotni, nagyon hiányzott. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy még messze van a kezem teljes gyógyulása (megint nagyon fáj a csulkóm). Ettől függetlenül vannak még terveim. Egy ajtóra való koszorú, és sok-sok kis csibécske.

Cinella

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: