Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2011. december 21., szerda

Csere-bere

Tiffany-Andival. Pár hete, Andi jelezte felém, hogy szeretne pár yoyo fenyőt, meg illatpárnát tőlem. Én felajánlottam Neki, hogy adok ajándékba, de Ő cserélni szeretett volna. Mivel közel lakunk egymáshoz, ma meglátogattuk Cintiával, és elvittem pár apróságot, amiből válogatott magának. Majd pedig mi válogathattunk Tőle. Annyi, de annyi szépséget kaptunk, hogy nem győzök csodálkozni. Cininek nagyon megtetszett a fusing (remélem jól írtam) medálok, gyorsan választott is magának egy nyakláncot, majd nekiállt a szépséges gyöngy láncok, karkötők, gyűrűk között nézelődni. Azt hittem ráveszi Andit ott helyben egy gyorstalpaló gyöngyfűző tanfolyamra. Nagyon szeretne Ő is fűzni. Végül lett 2 pár fülbevalónk, láncunk, karkötő Cininek (nekem sajnos rövid), kaptunk még két csodaszép tiffany angyalkát, és két mobildísz angyalkát. Az enyém már fel is került a helyére. 
Íme a kincseink:
Hát nem gyönyörűségesen szépségesek? Szerintem azok!
Köszönöm Andi még egyszer! :-)
Cinella

2011. december 4., vasárnap

Yoyo fenyők

Még mindég a vásárra készülök. Ma délután készítettem pár yoyo fenyőt. Van amelyikre kis harangot varrtam, van amelyikre egy kis csillogó követ ragasztottam. Nekem nagyon tetszenek, remélem a "vásárlóknak" is. :-) 
Készült még néhány papírzsepi tartó is, részben a vásárra, részben megrendelésre.

Van még egy elmaradásom is. Rita születésnapi játékában Cseverke volt a következő ünnepelt. Neki készült ez a pár apróság. Teca valami kisházasat kért, ezért készült a dekopázs kép, kapott egy pzs tartót, karácsonyi előzetesként néhány csillag, és egy levendulás illatpárna-torony.

 
Cinella

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: